info@colove.nl +31 (0)6 2122 7644

De lach van CoLove

De gezichten achter CoLove

Nicoline Wisse Smit is de grondlegger van het CoLove-Principe. Als communicatieadviseur staat verbinding in haar leven centraal. In 2012 raakte ze in de ban van de liefde. Ze begon met het schrijven van liefdesbrieven en  bestudeerde verschillende facetten van de liefde. Al snel ontdekte ze dat liefde in het bedrijfsleven een ondergeschoven kindje is en werd zich bewust van de analogie tussen de verschillende fases van de liefdesbiochemie en succesvolle organisatieontwikkeling. In 2014 ontwikkelde ze het CoLove-Principe om organisaties te helpen te werken vanuit het hart.

Sinds 2015 is Moniek van Rheenen-Schreurs als Partner bij CoLove betrokken. Moniek is eigenaar van Business in Person. Herkennen, erkennen en waarderen lopen als een rode draad door haar leven. Ze is ambassadeur Waarderingsmanagement.

Nicoline en Moniek CoLove

Samenwerking met partners

Nicoline en Moniek werken nauw samen met partners. Gedreven vakidioten die het CoLove-Principe kunnen laten vliegen, zoals de wereldberoemde fotograaf Jimmy Nelson en oprichter van de Nationale Complimentendag Hans Poortvliet. Voor het meten en verankeren maakt CoLove zoveel mogelijk gebruik van bestaande relaties van de klant. Indien gewenst putten Moniek en Nicoline uit hun eigen netwerk voor aanvullende expertise. De wens van de opdrachtgever staat daarbij centraal.

Sprekers met een hart

Nicoline en Moniek zijn beiden inzetbaar als spreker. Interesse?

Comments are closed.